Over mij

Over mijMijn naam is Marjolein van Leeuwen en ik woon in Hall, Gelderland.

Van jongs af aan opgegroeid met dieren wist ik al snel dat mijn werk ook iets met dieren moest worden.
In 2007 begon ik dan ook met de tweejarige opleiding Paraveterinair internationaal aan het Groenhorst College in Barneveld.

Na de opleiding met plezier te hebben afgerond in 2008 kon ik direct aan de slag bij Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren.

Tijdens de opleiding had ik ontzettend veel geleerd, en alles wat ik gezien en geleerd had wilde ik op beeld vastleggen. Ik ben mij meer gaan verdiepen in fotografie en in 2010 heb ik van mijn 2 passies dieren en fotografie één kunnen maken.

Inmiddels werk ik ook al weer negen jaar met veel plezier bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Het werk als dierenartsassistente is veelzijdig; je hebt met mens en dier te maken, en dus ook met de band en emoties van mensen met hun dier.
En dat is ook mijn doel om vast te leggen op beeld: de band tussen mens en dier, het karakter van hun dier, en de dingen die het dier als individu zo speciaal maken.

Naast het fotograferen van dieren vind ik ook veel voldoening in natuur- en landschapsfotografie, zowel in Nederland als in het buitenland.