Fotoreportage

Met een fotoreportage bij MarjoleinFotografie bent u verzekerd van foto’s van topkwaliteit, waarop uw dier is vast gelegd zoals hij of zij is. Voor de mooiste foto’s is het belangrijk dat het dier zich op zijn gemak voelt. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd voor uw dier. Dieren fotograferen is niet altijd even makkelijk, het zijn levende wezens en de één zal zich meer op zijn gemak voelen dan de ander. Rust en geduld is belangrijk. Aan een fotoreportage zit dan ook geen tijdslimiet, maar voor een reportage met één dier kunt u ervan uit gaan dat we ongeveer anderhalf uur bezig zullen zijn.

Wanneer u een fotoreportage boekt zal ik alle wensen voor de reportage met u doorspreken. Heeft u zelf al ideeën over hoe u uw dier graag op de foto zou zien of accessoires waarmee u uw dier graag op de foto ziet hoor ik het graag. Op de dag van de fotoreportage spreken we alles voordat we beginnen nog even rustig door.

Een fotoreportage kan zowel door de week als in het weekend plaatsvinden. Er zijn twee opties om een prachtige serie foto’s van uw dier(en) te kunnen maken, die een verschillende voorbereiding en werkwijze vragen:

- In de studio
- Op een buitenlocatie

Daarnaast is het ook mogelijk om een nestreportage te boeken. Lees verder...

Studiofotografie

Buitenlocatie