Fotoreportage - Nestfotografie

Voor een nestreportage kom ik bij u aan huis met de studio. In hun eigen omgeving zullen jonge dieren het meest op hun gemak zijn. De mooiste leeftijd voor een nestreportage is een leeftijd van 6 à 7 weken. Voor het opbouwen van de studio heb ik een ruimte van zo’n 3 x 3 meter nodig. Het is niet de bedoeling dat hiervoor van tevoren het hele huis verbouwd moet worden, we bekijken ter plekke wat een passende plaats is om de studio op te bouwen.
Mocht u twijfelen of u ruimte heeft waar de studio opgebouwd zou kunnen worden, geef dit even aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Alle dieren uit het nest worden individueel op de foto gezet. Wanneer dat mogelijk is zal ook het hele nest (met moeder) op de foto worden gezet.

Heeft u leuke bijpassende attributen zoals kleedjes, mandjes, speeltjes of kunstbloemen waar u de dieren graag mee op de foto wilt hebben? Dan mogen deze uiteraard gebruikt worden! Ook als u andere ideeën heeft hoor ik dat graag. Zelf heb ik meerdere accessoires beschikbaar, van tevoren kunt u aangeven of en welke accessoires u zou willen gebruiken tijdens de fotoreportage. Kijk hier voor voorbeeldfoto’s van accessoires.

Bij de nestreportage zit één achtergrondkleur naar keuze inbegrepen. Kijk hier voor de beschikbare achtergrondkleuren.

Voorbereiding en aandachtspunten bij een nestreportage:

Nestfotografie