Fotoreportage - Studiofotografie

Voor de mooiste, meest sprekende en sprankelende portretten.

Voor een studioreportage van uw dier(en) kom ik bij u aan huis met een draagbare studio. Het enige wat ik dan nodig heb is een ruimte van zo’n 3 x 3 meter om de studio op te bouwen. Het is niet de bedoeling dat hiervoor van tevoren het hele huis verbouwd moet worden, we bekijken ter plekke wat een passende plaats is om de studio op te bouwen. Mocht u twijfelen of u ruimte heeft waar de studio opgebouwd zou kunnen worden, geef dit even aan en we gaan kijken wat er mogelijk is.

Wat is er mogelijk?
Bijna alles is mogelijk! Portretfoto’s van uw dier, het dier zittend, liggend en zelf poseren met uw dier.
Uiteraard mag u hier uw eigen ideeën ook kwijt; we zullen van tevoren bespreken wat voor foto’s u graag zou willen hebben van uw dier. Heeft u een kleedje, mandje, favoriet speeltje van uw dier of iets anders waarmee u uw dier graag op de foto ziet? Ook dat kan!
 
Voor een studioreportage mag u twee achtergrondkleuren kiezen. Zie het overzicht hieronder voor de beschikbare achtergrondkleuren. U kunt mij tot 3 dagen voor aanvang van de reportage laten weten welke kleuren u graag wilt.
Verder zijn er meerdere soorten accessoires beschikbaar, ook daarvan staan hiernaast voorbeeldfoto’s. Van tevoren kunt u aangeven of en wat voor soort accessoires u zou willen gebruiken tijdens de fotoreportage.  

Voorbereiding bij een studioreportage

Beschikbare achtergrondkleuren

White White
White White
   
Black Grey
Black Grey
   
Chestnut Chestnut
Chestnut Chestnut
   
Beige Orchid
Beige Orchid
   
Ruby Ruby
Ruby Ruby
   
Mint Green Mint Green
Mint Green Mint Green
   
Light Blue Light Blue
Light Blue Light Blue
   
Yellow  
Yellow  

 

Studiofotografie

Voorbeelden van beschikbare accessoires